Βιωματικό σεμινάριο για HR Managers στην Αθήνα | Διαχείριση διαφορετικότητας, συγκρούσεων & αλλαγών

Επιχειρηματικότητα

26/1/2017 3:19:00 μμ

Η Εμψύχωσις, έχοντας αποδείξει επανειλημμένα τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα των εκπαιδεύσεων που παρέχει και δίνοντας έμφαση πάντα στη βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων στη λειτουργία της ομάδας, διοργανώνει Βιωματικό σεμινάριο με θέμα:

Διαχείριση διαφορετικότητας, συγκρούσεων & αλλαγών

Το σεμινάριο, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10.00 με 15.00, έχει σκοπό την ανάπτυξη θετικών τρόπων επικοινωνίας και έκφρασης, την αποτίμηση των προσόντων των μελών, την αύξηση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ των μελών, την ανάπτυξη της εμπιστοσύνης και την αύξηση της αυτοεκτίμησης, τη μείωση των αντιθέσεων μεταξύ των μελών.

Η βιωματική αυτή εκπαίδευση απευθύνεται σε HR managers, σε στελέχη εταιρειών με ευθύνη διοίκησης και καθοδήγησης ανθρώπινου δυναμικού και σε ελεύθερους επαγγελματίες που χρειάζονται τεχνικές ανάπτυξης των ομάδων τους.

Το σεμινάριο που έχει σαν στόχο να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να μάθουν να διαχειρίζονται τη διαφορετικότητα, τις συγκρούσεις και τις συνεχόμενες αλλαγές εξασφαλίζοντας θετικό κλίμα και ποιοτικότερες υπηρεσίες.

Δουλεύοντας με μία συνθετική μέθοδο εμψύχωσης, βασισμένη στη βιωματική εμπειρία, χρησιμοποιούμε παιχνίδια και ασκήσεις, προσαρμοσμένα στις διεθνείς απαιτήσεις του σύγχρονου management, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν δυναμικά εργαλεία για την επίτευξη των στόχων. Έτσι, στον εργασιακό χώρο που η ισορροπία εξαρτάται κυρίως από την ομαδική εργασία, έχουμε σαν αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας αλλά και του αισθήματος εμπιστοσύνης των εργαζομένων προς την εταιρεία & τελικά την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης, σε όλα τα επίπεδα.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Φρόσω Μπενετή, η οποία εργάζεται µε οµάδες ενηλίκων, ως εµψυχώτρια, σύµβουλος ψυχικής υγείας και εκπαιδεύτρια στελεχών επιχειρήσεων σε θέµατα ανθρώπινου δυναµικού. Ειδικεύεται στη µελέτη, την έρευνα, τη διδασκαλία και την εφαρµογή βιωµατικών µεθόδων & τεχνικών. Είναι πιστοποιηµένη εκπαιδεύτρια Theatrical Play Animator από το National Open College Network της Αγγλίας, πιστοποιηµένο µέλος της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συµβουλευτικής, µέλος της Επιστηµονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων & του Πανελλήνιου ∆ικτύου για το θέατρο στην εκπαίδευση.

Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής έως τις 10 Φεβρουαρίου 2017.

Δείτε την αναλυτική περιγραφή του Σεμιναρίου: